Upseller - For Growth!

Kun perusratkaisu ei riitä.

Me olemme Upseller. Kokonaisvaltainen kumppanisi: strateginen suunnittelija, toteuttaja ja kehittäjä.

Vaikka chat- ja chatbot-ratkaisuissa käyttämämme teknologia ylivertainen onkin, on luotettavalla tiimillä ja osaavilla asiantuntijoilla korvaamaton rooli. Meillä on vuosien kokemus alalla ja tyytyväisiä asiakkaita lukuisilta eri toimialoilta pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin. Palvelemme kaikkien asiakkaita kuin omiamme.

Sopiiko sinun verkkosivullesi paremmin live chat vai chatbot?

Kummallekin on oma paikkansa ja me olemme kokonaisvaltainen kumppanisi parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä aina suunnittelusta toteutukseen. Chat tai chatbot eivät ole vain yksittäinen palikka tai softa verkkosivuillasi, vaan parhaimmillaan tärkeä osa myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutiimiäsi. Kun me räätälöimme, analysoimme, opetamme, kehitämme ja optimoimme, sinä voit keskittyä keräämään kasvun hedelmät.

Varmistetaan yhdessä, että kohtaat asiakkaasi oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Digitaalisen asiakaskokemuksen ja myynnin rakentaminen lähtee asiakkaan käyttäytymisen ja tarpeiden ymmärtämisestä, yrityksen liiketoiminnan tavoitteista, teknologian tuomien mahdollisuuksien ymmärtämisestä ja käytettävissä olevien resurssien tunnistamisesta.

myyntikaavio_web

6 SYYTÄ VALITA UPSELLER

pingviinit2_800

AITO KUMPPANI, EI PELKKÄ TEKNOLOGINEN RATKAISU.

Kaikkea ei kannata tehdä itse. Me Upsellerillä suunnittelemme sopivan kokonaisuuden juuri sinun verkkosivuillesi - eikä homma lopu siihen. Kun asiantuntijamme suunnittelevat asiakasprofiilien ja polkujen perusteella oikeita ratkaisuja juuri oikeisiin kohtiin, toteutamme ketterästi ja kehitämme, analysoimme, testaamme ja parannamme jatkuvasti, sinä voit keskittyä nauttimaan tuloksista ja kasvun hedelmistä.

ASIANTUNTEVAA PALVELUA, AJATUSTAKIN NOPEAMMIN.

Kun chatista puhutaan, maltti ei ole valttia - nopeus on. Me pystymme lupaamaan, että vastaamme jokaiseen chat-keskusteluun 10 sekunnin kuluessa riippumatta siitä, onko kyseessä live chat vai chatbot. Kun ratkaisu on Upsellerin käsissä, sinun asiakkaasi ei koskaan joudu odottamaan tai jonottamaan vuoroaan chatissa.
Tämä, jos jokin, on erinomaista asiakaspalvelua!

koira1_800
papukaija_800

ENEMMÄN KUIN VASTAUSAUTOMAATTI.

Meidän mielestämme chatin tehtävänä ei ole pelkästään vastata asiakkaan kysymykseen. Sen se toki tekee, mutta paljon muutakin. Keskustelipa asiakkaasi live chatissa asiantuntijamme tai kehittyneintä tekoälyä hyödyntävän chatbotin kanssa, me viemme keskustelun aina askeleen pidemmälle - keskustelemme, inspiroimme ja palvelemme.

Mottomme onkin: "Jokainen keskustelu on tärkeä!"

RÄÄTÄLÖITY RATKAISU SINUN BISNEKSELLESI.

Onko sinulla useita eri kohderyhmiä, joilla on erilaisia tarpeita? Chat tai chatbot ei ole vain päälleliimattu palikka, vaan aidosti asiakaspolkujen ja asiakasprofiiliesi mukaan rakennettu viestintäkanava. Tiimimme analysoi, kehittää ja parantaa juuri teille räätälöityä ratkaisua jatkuvasti datan perusteella, jotta sinä saat siitä parhaan hyödyn irti. Me olemme myös kumppaninasi suunnittelemassa sitä, mikä ratkaisu mihinkin tarpeeseen parhaiten sopii.

muurahainen2_800
upseller-jump

LUPAAMME TULOKSIA - JA SIKSI MYÖS MAKSAT VAIN NIISTÄ.

Tiedämme, että asiakaslähtöisesti, kokemuksella sekä tekoälyn ja ihmisen saumattomalla yhteistyöllä rakennettu chat toimii ja tuo tuloksia. Siksi uskallamme luvata, että maksat meille vain saavutetuista tuloksista, kuten liideistä, suorista myynneistä ja toteutuneista asiakaspalvelutilanteista. Tällaista diiliä et saa muualta.

TUTKITUSTI* TYYTYVÄISET ASIAKKAAT.

Me palvelemme asiakkaitasi yhtä hyvin kuin omiamme. Jokainen työntekijämme koulutetaan huolellisesti jokaiseen asiakkuuteen ja koska olemme ennen kaikkea keskustelemisen ammattilaisia, osaamme kysyä oikeita kysymyksiä, kartoittaa lisätarpeita ja tarjota asiakkaallesi timanttisen asiakaskokemuksen. Loppukäyttäjiemme asiakastyytyväisyys on 90%* ja erityistä kiitosta saamme nopeasta, asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta.

upseller-penguins

MUKANA KASVUSSA

 
vattenfall_black_logo
Martela_Logo
Aimopark_logo 2022-04-13 at 16.24.59
Instru_logo_B&W-2
 
evofitness-logo
cembrit_logo_B&W
ilmarinen-logo
basware-logo
 
asiakastieto-logo
skanska-logo
martela-logo
iki-kiuas-logo-black
 
Logo_Caverion_Building_Performance_B&W
rantalainen-logo
EM-logo-slogan-800px_B&W
ruukki-logo
 
sek-loog
jokerit-logo

UPSELLER - Kun me luomme kasvua, sinä voit keskittyä keräämään sen hedelmät.

Ota yhteyttä:
Upseller Finland Oy
Lemuntie 3-5,
00510 Helsinki
+358 40 559 7566