Jussi Takala aloittaa Upseller Finland Oy:n toimitusjohtajana

 

Jussi Takala on nimitetty Upsellerin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.3.2023 alkaen.

Upseller Finland Oy:n toimitusjohtajan vaihdos

Helsinki, Suomi - 9. maaliskuuta 2023

 

Upseller Finland Oy:n toimitusjohtaja Sampo Kallunki jättää yrityksen operatiiviset tehtävät. Uutena toimitusjohtajana on aloittanut 1.3.2023 Jussi Takala. Jussi on aiemmin työskennellyt mm. Fujitsulla ja Tiedolla ja tuo mukanaan vankkaa kokemusta IT-alalta sekä suuren motivaation jatkaa Upsellerin kasvua ja kehitystä.

"On ollut ilo ja kunnia olla Upsellerin matkassa viimeiset kuusi vuotta eri tehtävissä. Olen todella ylpeä siitä, mitä olemme yhdessä saavuttaneet ja millainen kasvu- sekä kehityspolku yrityksellä on ollut tänä aikana. Nyt koen, että on minun aika siirtyä sivuun ja antaa tilaa uudelle kasvulle." Sampo kertoo.

Uusi toimitusjohtaja Jussi Takala on innoissaan uudesta roolistaan ja yrityksen tulevaisuuden mahdollisuuksista: "Kiitän mahdollisuudesta johtaa Upseller kohti uutta vaihetta jossa sen arvo todellisena premium- palveluntuottajana pääsee oikeuksiinsa. On kunnia päästä työskentelemään sitoutuneen tiimin ja hienojen asiakkaiden kanssa."

Sampo Kallunki lopettaa nykyisessä tehtävässä 31.3.2023, jonka jälkeen hän jatkaa yhtiössä osaomistajan roolissa ja tarjoaa taustatukea Jussille sekä koko Upsellerin tiimille. Hän haluaa kiittää kaikkia asiakkaita, Upsellerin tiimiä ja kaikkia tukijoita yhteistyöstä, jotka ovat olleet aina keskeisin osa Upsellerin tarinaa.

Upsellerin asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että Jussi Takala ja koko Upsellerin tiimi tulevat jatkossakin tarjoamaan alan parhaita ja laadukkaimpia palveluja. Yrityksen tavoitteena on edelleen kehittää asiakassuhteitaan ja olla keskeinen kumppani asiakkailleen. Upseller kiihdyttää vuonna 2023 tuotekehitystä sekä tuo vahvemmin tekoälyn palveluportfolioonsa tavoitellen markkinajohtajuutta sähköisen kanavan asiakaspalvelussa.

 

Lisätietoja:

 

Jussi Takala

Toimitusjohtaja

Upseller Finland Oy

jussi.takala@upseller.fi 

+358 40 559 7566

 

Sampo Kallunki

sampo.kallunki@upseller.fi

+358 (0)40 099 3310