Sampo Kallunki aloittaa Upseller Finland Oy:n toimitusjohtajana

Sampo Kallunki

Upseller Finland Oy on strategian mukaisesti eriyttänyt Upsy Shopping Helper -SaaS tuotteen omaksi yhtiökseen, minkä myötä yhtiön perustaja Juha Sulkakoski tulee siirtymään uuden perustetun yrityksen toimitusjohtajaksi ja Sampo Kallunki aloittaa Upsellerin toimitusjohtajana 15.12.2021.

Kallunki tulee siirtymään tehtävään yrityksen operatiivisen johtajan paikalta, jossa hän ehti toimia kaksi vuotta. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin kansainvälisistä johtotehtävistä ja aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Abloyn markkinointipäällikkönä sekä HK Instrumentsin USA:n toimintojen vetäjänä. 

“Sampo on luotsannut Upsellerin toimintaa useamman vuoden ajan eri tehtävissä ja saanut hyviä tuloksia aikaan sekä henkilöstön että asiakkaiden keskuudessa. Hän on oikea henkilö viemään Upseller seuraavaan vaiheeseen.”

- Antti Partanen, Upseller Finland Oy, hallituksen puheenjohtaja

Vuonna 2014 perustettu Upseller on tullut tunnetuksi korkeatasoisista chat-myyntipalveluista sekä räätälöidyistä chatbot-ratkaisuista ja ylläpitopalveluista. 

“Olen innoissani päästessäni luomaan Upsellerille uutta kasvustrategiaa ja luotsaamaan yritystä seuraavaan kasvun vaiheeseen. Olemme yritys, jolla on eittämättä alan nimekkäin asiakaskunta ja parhaat osaajat. Seuraavaksi meidän tulee tuoda osaamisemme laajemman asiakaskunnan ulottuville.“

- Sampo Kallunki

 

Lisätietoja:

Sampo Kallunki +358 400 993310
Antti Partanen +358 40 5830526