KTM Jonne Hirvonen aloittaa Upsellerin Growth Leadinä

 

Kevätaurinko tuo mukanaan iloisia uutisia, kun voimme kertoa, että KTM Jonne Hirvonen on aloittanut 11.4. Upsellerin Growth Lead -roolissa. Jonne liittyy osaksi yrityksen johtoryhmää ja tulee ottamaan vastuulleen Upsellerin kasvutarinan viemisen seuraavalle tasolle. 

Upseller on viimeisen viiden vuoden aikana käyneet verkossa yli miljoona myyntikeskustelua ja tuoneet asiakkaillemme yli 200 milj. € kauppaa. Tunnemme toimialan läpikotaisin ja tarjoamme palvelukseesi markkinoiden parhaan osaamisen.

“Olemme erittäin iloisia saadessamme toivottaa Jonnen osaksi tiimiämme. Halusimme löytää joukkoomme tekijän, jolla on paitsi laajasti osaamista digitaalisista myynnin ja markkinoinnin prosesseista sekä asiakaskäyttäytymisestä, myös vahva halu ja kyky kehittää toimialaa eteenpäin. Jonne onkin tähän juuri oikea kaveri” -Sampo Kallunki

Jonnella on pitkä kokemus markkinointi- ja digitoimistoista. Hän on aikaisemmin toiminut Head Of Sales & Marketing -roolissa Luxus Worlwidella ja sitä ennen partnerina Redland Oy:ssä, jossa hän vastasi digitaalisista palveluista ja myynnin kehittämisestä. 

Uskomme, että pystymme Upsellerissä auttamaan asiakkaitamme digitaalisen myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämisen suhteen uudelle tasolle. Haluamme tuoda Upsellerin digitaalisten kanavien erikoisosaamisen asiakkaidemme hyödyksi konsultoivalla lähestymistavalla.” -Jonne Hirvonen

 

Lisätietoja:

Sampo Kallunki
Toimitusjohtaja
Upseller Finland Oy
+358 400 993310
sampo.kallunki@upseller.fi