Upseller ja Lehto Group tuovat chatin osaksi rekrytointia – työsopimus 53 tunnissa chat-keskustelusta

Upseller on yhdessä rakennus- ja kiinteistöalan konsernin Lehto Groupin kanssa mullistanut rakennusalan rekrytoinnin tuomalla rekrychatin Lehto Groupin verkkosivuille ja osaksi rekrytointiprosessia.

Lehto Group pohti ratkaisua, joka saisi työntekijät ja työnantajat kohtaamaan mahdollisimman vaivattomasti ilman turhaa paperin pyörittämistä. Yhdessä Upsellerin kanssa toteutettu rekrychat mahdollistaa matalan kynnyksen työnhaun sekä kaksisuuntaisen vuorovaikutuksen työnhakijan ja työnantajan välillä.

Rekrychat on ollut menestys; Heti pian rekrychatin käynnistyttyä Upseller onnistui löytämään Lehto Groupille työnhakijan, jonka kanssa solmittiin työsopimus vain 53 tuntia chatissa käydyn keskustelun jälkeen.

Upsellerillä ollaan innoissaan uudesta aluevaltauksesta: “Chat mielletään perinteisesti asiakaspalvelufunktioksi ja me olemme olleet ensimmäisinä tuomassa chatin osaksi myyntiä. Nyt olemme ensimmäisenä tuomassa chatin osaksi rekrytointia, missä työpaikan ja yrityksen myyminen työnhakijoille on tärkeässä roolissa”, kertoo Sampo Kallunki Upselleriltä. “Menestyvät yritykset kokeilevat ennakkoluulottomasti uusia tapoja kehittää toimintaansa ja Lehdon rekrychat on tästä hyvä esimerkki”, hän jatkaa.

Myös Lehto Groupilla iloitaan heidän uudesta rekrytointikanavasta, jonka myötä he ovat yhdessä Upsellerin kanssa pioneereina luomassa uudenlaista työnhaun väylää. Rekrytointiprosessi on sekä työnhakijan että työnantajan näkökulmasta näppärää, koska chatissa vuorovaikutus on heti kaksisuuntaista.

Tanja Kanerva Lehto Groupilta kertoi asiasta myös LinkedInissä:

Screenshot 2017-08-24 09.25.08.png

 

Rajoja rikkovasta rekrytoinnista kiinnostui myös media. Lue Lehto Groupin rekrychatista kirjoitetut artikkelit täältä:

Logo-marmai.jpg tekniikka-amp-talous_370_2.jpg open_graph_kalevafi_1500x1500-_-1f243e.png logo_iltalehti.jpg

Voimmeko auttaa myös teitä rekrytoinnin haasteissa?

 

Lisätietoja: 

Sampo Kallunki
040 715 5343
sampo.kallunki@upseller.fi

 

*Jutun henkilökuvassa Ville Pärkkä, joka aloittaa Lehto Groupin työnjohtajana ©Lehto Group Oyj