Nopeampaa, parempaa ja tehokkaampaa asiakaspalvelua digitaalisissa kanavissa

Lisää resursseja ja automatisoituja prosesseja, kun omat kädet eivät riitä

Autamme sinua luomaan timanttisen asiakaskokemuksen.

Haluatko varmistaa, että asiakkaasi saa verkkosivuilla vastauksen kysymykseensä nopeasti? Keventää oman asiakaspalvelun resursseja parempaan käyttöön? Kun me vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin ja ohjaamme asiakasta eteenpäin, teidän asiakaspalvelunne voi keskittyä oleelliseen. Emme kuitenkaan ole vain vastausautomaatti, vaan keskustelemme, inspiroimme ja palvelemme sinun asiakastasi - 24/7/365, ensiluokkaisella laadulla ja aina 10 sekunnin kuluessa.

prosessi2
upseller-second-layer-kaavio-text-large

NOPEASTI VASTAUKSIA ASIAKKAAN KYSYMYKSIIN

Kun puhutaan chatista, maltti ei ole valttia - nopeus on. Upsellerin chatissa asiakkaasi ei koskaan joudu jonottamaan vuoroaan. Timanttinen tiimi ja teknologia varmistavat, että vastaamme jokaiseen chattiin 10 sekunnin kuluessa. Aina.

ASIAKASKOKEMUS, JOKA EROTTUU POSITIIVISESTI

Me emme tyydy vain siihen, että vastaamme asiakkaalle jotakin. Keskustelemme, kysymme, kartoitamme lisätarpeita ja tarjoamme asiakkaallesi aktiivisesti ideoita ja inspiraatiota asiantuntevasti ja laadukkaasti.

TÄRKEÄ ASIAKASPALVELIJA OSAKSI SINUN TIIMIÄSI

Emme ole vain teknologinen ratkaisu verkkosivuillasi, vaan aidosti osa tiimiäsi. Vapauta omaa henkilöstöä hoitamaan vaativampia caseja, niin me hoidamme ostopolun alkupään vastaamalla esim. usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ratkaisumme parempaan asiakaspalveluun

nettikoko_2048px_jukka_rapo_upseller_DSC02003

AI + LIVE CHAT = TEKOÄLYN JA IHMISEN SAUMATON YHTEISTYÖ

Kun asiakaspalvelijaa tarvitaan paikalle, meiltä se löytyy. Olemme ennen kaikkea keskustelemisen ammattilaisia ja siksi paitsi vastaamme asiakkaan kysymyksiin, viemme keskustelua aktiivisesti eteenpäin. Tekoälyllä tuetussa live chatissa koulutetut myyjämme ovat valmiina keskustelemaan, kartoittamaan asiakkaasi tarpeita ja ohjaamaan heitä ostopolulla eteenpäin. Asiakkaasi saa meiltä asiantuntevan vastauksen aina 10 sekunnissa, ei joudu koskaan jonottamaan vuoroaan ja saa tutkitusti* erinomaisen asiakaskokemuksen.

*palveluidemme loppukäyttäjien asiakastyytyväisyys on 90%

RÄÄTÄLÖITY CHATBOT - TEHOKKUUTTA JA TEKNOLOGIAA

Haluatko varmistaa, että asiakkaasi saa asiantuntevaa ja laadukasta palvelua verkkosivuilla 24/7?
Suunnittelemme ja toteutamme räätälöidyt chatbot ja virtual assistent -ratkaisut niin pieneen kuin suureenkin bisnekseen. Et tarvitse teknologista osaamista tai softan opettelua, sillä me pidämme huolen botin opettamisesta, kehittämisestä ja analysoimisesta. Teknologista etumaatkaa saadaan, kun hyödynnetään markkinoiden johtavia AI ja NLP alustoja Googlelta ja Microsoftilta. Suunnitellaan yhdessä täydellinen ratkaisu juuri sinun bisneksellesi - ja sinä voit keskittyä nauttimaan tuloksista.

nettikoko_2048px_jukka_rapo_upseller_DSC02696
vattis_case_tmp

Vattenfall: Online myynti kasvuun ulkoistetulla chat-myyntipalvelulla

“Upsellerin kanssa olemme kuin kasvaneet yhdessä. On ihanaa toimia sellaisen kumppanin kanssa, joka antaa vastaukset ennen kuin itse ollaan edes ehdotettu mitään. Upsellerillä ollaan aina askeleen, kaksi edellä ja se kertoo sitoutumisesta.”

– Erika Ali-Hokka, Vattenfall Oy Business Developer

UPSELLER - Kun me luomme kasvua, sinä voit keskittyä keräämään sen hedelmät.

Ota yhteyttä:
Upseller Finland Oy
Lemuntie 3-5,
00510 Helsinki
+358 40 559 7566