Parhaat chat-myyjät.

Kovimmat myyjät tekevät parhaimmat tulokset

Myyjämme ovat chat-myynnin parhaita ammattilaisia. He osaavat myydä yrityksenne tuotteita ja palveluita asiantuntevasti ja kääntää passiiviset vierailijat aktiivisiksi asiakkaiksi. He ovat taitavia haistamaan myyntipaikkoja ja luovat aktiivisesti myyntitilanteita.

Kokeile riskittä

1Kyky tasokkaaseen myyntiargumentointiin

Upseller pystyy tuottamaan laadukasta asiantuntijamyyntiä ja eroaa tässä merkittävästi kilpailijoistaan. Osaamme argumentoida yrityksen tuotteista ja palveluista erittäin korkeatasoisesti. Pystymme keskustelussa johtamaan asiakasta haluamaamme suuntaan ja tarjoamaan hänelle ratkaisuja.

2Hintakeskustelut

Kuinka paljon jokin maksaa? Asiakkaat kysyvät usein suoraan hintaa jollekin palvelulle tai tuotteelle. Meidän verkkomyyjämme osaavat johdatella keskustelun pois hinnasta kohti asiakkaan todellisia tarpeita. He osaavat aktiivisesti johtaa keskustelua ja vakuuttaa asiakas siitä, että hänen kannattaa jättää yhteystiedot, jotta yrityksen edustaja voi olla heihin yhteydessä.

3Asiakaspalvelutapausten kääntäminen myynnilliseksi

Usein asiakkaat kysyvät chatista asioita, jotka alkuun vaikuttaa pelkältä asiakaspalvelutapaukselta. Me osaamme kuitenkin kartoittaa onko keskustelussa kaupallista potentiaalia, selvittämällä asiakkaan tilannetta tarkemmin. Asiakkaan asiakaspalvelukysymysten takaa voi paljastua jokin tarve ja tilaisuus lisämyynnille.

4Nettisivuilta ei löydy tietoa

Monet verkkosivut ovat enemmän tai vähemmän sekavia ja asiakkaan on vaikeaa löytää sieltä etsimäänsä. Meidän chat-myyjämme auttavat asiakasta löytämään etsimänsä. Kun asiakas ottaa yhteyttä chattiin, koska he eivät löydä nettisivuilta yhteystietoja tai kohtaa, jonne jättää tarjouspyyntöä, tällöin chat ottaa heti kopin liidistä ja toimittaa sen asiakkaalle. 
Chat on myös arvokas palautekanava, jota Upsellerin asiakkaat voivat hyödyntää suunnitellessaan verkkosivujaan.

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Osaako chat-myyjä myydä meidän yrityksen tuotteita?

Mistä chat-myyjä tietää kenen kanssa kannattaa keskustella?

Miten chat-myyjä avaa keskustelun?

Aloittaako chat-myyjä keskusteluita aktiivisesti?

Kokeile riskittä