Haluatko saada konversiot kasvuun verkkosivuilla? Auttaa asiakasta eteenpäin ostopolulla ja helposti oikeiden sisältöjen pariin??

Autamme sinua markkinoimaan tehokkaammin.

Haluaisitko tarjota potentiaaliselle asiakkaalle tai työnhakijalle aidosti lisäarvoa? Mitä sanoisit, jos voisit ohjata häntä tehokkaammin ostopolulla eteenpäin - ilman tunnetta tyrkyttämistä? Kannustaa ilmoittautumaan webinaariin, varamaan tapaamisen, lataamaan uutiskirjeen tai vaikkapa rekrybotin pariin ja hakemaan teille töihin? Upsellerin räätälöidyt chatbot-ratkaisut, personoidut sivustoherätteet ja in-page botit tarjoavat asiakkaallesi vastauksia, apua, ideoita ja inspiraatiota juuri oikeaan aikaan, oikeassa paikassa.

lamppu_800

Saisiko olla...

LISÄÄ LIIDEJÄ JA KONVERSIOT KATTOON

Tavoitteena saada lisää tarjouspyyntöjä myynnille, tilaajia uutiskirjeelle, latauksia oppaille ja ilmoittautumisia tapahtumiin? Kun niitä tarjotaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kuumia liidejä kilisee markkinointitiimisi käsiteltäväksi!

TEHOA REKRY- MARKKINOINTIIN

Tiesitkö, että chat- ja chatbot- ratkaisut voivat helpottaa ja nopeuttaa rekrytointia? Suunnitellaan yhdessä teille esimerkiksi rekrybotti, joka helpottaa työnhakua ja karsii potentiaalisimmat tekijät valmiiksi haastatteluun.

AITOA LISÄARVOA SINUN ASIAKKAALLESI

Markkinoijana tiedät, että asiakas kaipaa aitoa lisäarvoa. Ratkaisujemme avulla voit tarjota asiakkaillesi helposti ideoita, inspiraatiota ja vastauksia kysymyksiin. Meillä chat ei vain vastaa, vaan ennen kaikkea keskustelee ja osaa myös kysyä.

Ratkaisumme tehokkaampaan markkinointiin

IN-PAGE BOTIT JA PERSONOIDUT SIVUSTOHERÄTTEET

Tiedätkö sen tunteen, kun etsit jotain ratkaisua ja haluat jättää tarjous- tai yhteydenottopyynnön helposti ja nopeasti? Me tiedämme! Siksi osaamme paitsi kohdata asiakkaasi oikeissa tilanteissa, myös tarjoilla heille polkuja eteenpäin asiointipolullaan. Personoiduilla sivustoherätteillä verkkosivukävijälle tarjoillaan häntä kiinnostavaa sisältöä ja call-to-actioneita juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. In-page bottiratkaisuilla asiakkaalla on aina mahdollisuus päästä ostopolulla eteenpäin helposti ja nopeasti.

RÄÄTÄLÖITY CHATBOT - TEHOKKUUTTA JA TEKNOLOGIAA

Haluatko pitää verkkosivuillasi markkinoijan töissä ja korvat höröllä 24/7/365? Valmiina inspiroimaan, tarjoamaan asiakkaalle ratkaisuja ja lisäarvoa? Onnistuu! Markkinoiden tehokkain ja kehittynein räätälöitävissä oleva Upseller AI Core -bottiratkaisu taipuu niin pieneen kuin suureen bisnekseen. Et tarvitse teknologista osaamista tai softan opettelua, sillä me pidämme huolen botin opettamisesta, kehittämisestä ja analysoimisesta. Suunnitellaan yhdessä täydellinen ratkaisu juuri sinun bisneksellesi - ja sinä voit keskittyä nauttimaan tuloksista.

vattis_case_tmp

Vattenfall: Online myynti kasvuun ulkoistetulla chat-myyntipalvelulla

“Upsellerin kanssa olemme kuin kasvaneet yhdessä. On ihanaa toimia sellaisen kumppanin kanssa, joka antaa vastaukset ennen kuin itse ollaan edes ehdotettu mitään. Upsellerillä ollaan aina askeleen, kaksi edellä ja se kertoo sitoutumisesta.”

– Erika Ali-Hokka, Vattenfall Oy Business Developer

UPSELLER - Kun me luomme kasvua, sinä voit keskittyä keräämään sen hedelmät.

Ota yhteyttä:
Upseller Finland Oy
Lemuntie 3-5,
00510 Helsinki
+358 40 559 7566