Ratkaisut markkinointiin

Haluatko saada konversiot kasvuun verkkosivuilla? Auttaa asiakasta eteenpäin ostopolulla ja koukuttaa sisältöön - ilman tunnetta tyrkyttämisestä? Onnistuu! 

bot4_placeholder

Autamme sinua markkinoimaan tehokkaammin.

Haluaisitko tarjota potentiaaliselle asiakkaalle tai työnhakijalle aidosti lisäarvoa? Mitä sanoisit, jos voisit ohjata häntä tehokkaammin ostopolulla eteenpäin - ilman tunnetta tyrkyttämistä? Kannustaa esimerkiksi ilmoittautumaan webinaariin, varamaan tapaamisen, lataamaan uutiskirjeen tai vaikkapa rekrybotin pariin ja hakemaan teille töihin? Upsellerin räätälöidyt chatbot-ratkaisut, personoidut sivustoherätteet ja in-page botit tarjoavat asiakkaallesi vastauksia, apua, ideoita ja inspiraatiota juuri oikeaan aikaan, oikeassa paikassa.

prosessi2

Saisiko olla...

timatti_800

LISÄÄ LIIDEJÄ JA KONVERSIOT KATTOON 🔥

Tavoitteena saada lisää tarjouspyyntöjä myynnille, tilaajia uutiskirjeelle, latauksia oppaille ja ilmoittautumisia tapahtumiin? Kun niitä tarjotaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kuumia liidejä kilisee markkinointitiimisi käsiteltäväksi!

timatti_800

TEHOA REKRY- MARKKINOINTIIN 💬

Tiesitkö, että chat- ja chatbot- ratkaisut voivat helpottaa ja nopeuttaa rekrytointia? Suunnitellaan yhdessä teille esimerkiksi rekrybotti, joka helpottaa työnhakua ja karsii potentiaalisimmat tekijät valmiiksi haastatteluun.

timatti_800

AITOA LISÄARVOA SINUN ASIAKKAALLESI 💎

Markkinoijana tiedät, että asiakas kaipaa aitoa lisäarvoa. Ratkaisujemme avulla voit tarjota asiakkaillesi helposti ideoita, inspiraatiota ja vastauksia kysymyksiin. Meillä chat ei vain vastaa, vaan ennen kaikkea keskustelee ja osaa myös kysyä.

Ratkaisumme tehokkaampaan markkinointiin 💎

koira4_800

IN-PAGE BOTIT JA PERSONOIDUT SIVUSTOHERÄTTEET

Tiedätkö sen tunteen, kun etsit jotain ratkaisua ja haluat jättää tarjous- tai yhteydenottopyynnön helposti ja nopeasti? Me tiedämme! Siksi osaamme paitsi kohdata asiakkaasi oikeissa tilanteissa, myös tarjoilla heille polkuja eteenpäin asiointipolullaan. Personoiduilla sivustoherätteillä verkkosivukävijälle tarjoillaan häntä kiinnostavaa sisältöä ja call-to-actioneita juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. In-page bottiratkaisuilla asiakkaalla on aina mahdollisuus päästä ostopolulla eteenpäin helposti ja nopeasti.

RÄÄTÄLÖITY CHATBOT - TEHOKKUUTTA JA TEKNOLOGIAA

Haluatko pitää verkkosivuillasi markkinoijan töissä ja korvat höröllä 24/7/365? Valmiina inspiroimaan, tarjoamaan asiakkaalle ratkaisuja ja lisäarvoa? Onnistuu! Markkinoiden tehokkain ja kehittynein räätälöitävissä oleva Upseller AI Core -bottiratkaisu taipuu niin pieneen kuin suureen bisnekseen. Et tarvitse teknologista osaamista tai softan opettelua, sillä me pidämme huolen botin opettamisesta, kehittämisestä ja analysoimisesta. Suunnitellaan yhdessä täydellinen ratkaisu juuri sinun bisneksellesi - ja sinä voit keskittyä nauttimaan tuloksista.

nettikoko_2048px_jukka_rapo_upseller_DSC02696
vattis_case_tmp

Vattenfall: “Upseller on kasvattanut myyntiä verkkosivuilla 50%!”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

bot3_placeholder

UPSELLER - Kun me luomme kasvua, sinä voit keskittyä keräämään sen hedelmät.