Sopiiko sivuillesi paremmin live chat vai chatbot?

Jos meiltä kysytään, molempi parempi! Kummallekin on oma paikkansa ja me olemme kokonaisvaltainen kumppanisi parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä.

Chat tai chatbot eivät ole vain yksittäinen palikka tai softa verkkosivuillasi, vaan parhaimmillaan tärkeä osa myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutiimiäsi. Maksuttomassa 30 min tapaamisessa voimme keskustella tarkemmin yrityksesi tarpeista ja tavoitteista. Teemme analyysin, millä ratkaisuilla ja kokonaisuudella niihin päästään. Kun me luomme kasvua, sinä voit keskittyä keräämään sen hedelmät.

prosessi2

PALVELUMME

lamppu_800

AI + LIVE CHAT = TEKOÄLYN JA IHMISEN SAUMATON YHTEISTYÖ

Upsellerin live chatissa asiakkaasi saa aina vastauksen 10 sekunnissa eikä koskaan jonota. Asiantuntevat chat-myyjämme palvelevat asiakkaitanne, hankkivat myyntiliidejä ja tekevät myyntiä, laadusta tinkimättä.

lamppu_800

RÄÄTÄLÖITY CHATBOT - TEHOKKUUTTA JA TEKNOLOGIAA

Myyntiä, markkinointia ja asiakaspalvelua 24/7/365? Onnistuu! Markkinoiden tehokkain ja kehittynein bottiratkaisu taipuu niin pieneen kuin suureen bisnekseen; aina suunnittelusta toteutukseen ja jatkuvaan kehitykseen.

lamppu_800

KOKONAISVALTAINEN KUMPPANI - MAKEAA MAHAN TÄYDELTÄ

Etkö ole varma, sopiiko tarpeeseenne parhaiten live chat vai chatbot? Usein verkkosivuilta löytyy paikka molemmille. Kun haluat maksimoida hyödyt, me olemme kumppanisi siinä! Anna asiantuntijoidemme auttaa.

UPSELLER - Kun me luomme kasvua, sinä voit keskittyä keräämään sen hedelmät.