Upseller

Uudet sukupolvet haluavat palvelua digitaalisissa kanavissa ja vastaukset välittömästi. Tapa palvella asiakkaita muuttuu vauhdilla ja tulevaisuudessa entistä useammat interaktiot asiakkaiden ja yrityksien tulee tapahtumaan pikaviestintävälineillä, koneen avustuksella. 

Tuotamme asiakkaillemme tekoälypohjaisia ratkaisuja myynnin, markkinoinnin sekä asiakapalvelun tehostamiseen pikaviestintävälineissä. Tämä potentiaali on vielä monella yrityksellä hyödyntämättä, joka tarjoaa mielenkiintoisen tilaisuuden toimia markkinoilla suunnannäyttäjänä. Olemme palvelutalo ja emme tarjoa pelkästään teknologiaa vaan luomme ratkaisuja asiakkaillemme hyödyntäen parhaita teknologioita sekä palvelumuotoilua.

Jos sinua kiinnostaa olla mukana uudistamassa ja suunnittelemassa tunnettujen pohjoismaisten yrityksien tapaa kommunikoida asiakkailleen hyödyntäen huippuluokan teknologioita, lupaamme tarjota sinulle varmasti kiinnostavan, kehittävän ja turvatun työympäristön kasvuyrityksessä.

Rooli

Etsimme kunnianhimoista ja motivoitunutta ammattilaista ​​liittymään tiimimme. Olet ahkera, älykäs, luova sekä sinulla korkeat vaatimukset, etkä tyydy keskinkertaiseen. Meitä inspiroivat ihmiset, jotka ovat positiivisia, asettavat joukkueen aina etusijalle ja ovat nälkäisiä menestykseen. Jos olet luova ihminen jolla on välillä vähän hulluja ideoita ja osaat ruokkia luovuuttasi datan avulla, tarjoamme sinulle varmasti mielekkään ympäristön.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta digitaalisten palveluiden suunnittelusta
  • Kykyä ja intoa toimia asiakasprojekteissa tekemässä konseptisuunnittelua
  • Osaamista erilaisista käyttäjätutkimuksen ja -testauksen menetelmistä
  • Kykyä sovittaa yhteen liiketoiminnan tarpeet, teknologiset mahdollisuudet sekä asiakaskokemus
  • Inhimillisen toimintalogiikan ymmärtämistä
  • Analyyttisuutta
  • Luovuutta

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  • Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. 

Tehtävää voi hakea klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested" tai lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen mikko.evinen@upseller.fi

Palkka on kilpailukykyinen ja neuvoteltavissa työkokemuksen sekä osaamisen perusteella.