Kokeile riskittä.

Kokeilemalla se selviää

Toimiiko verkkomyynti juuri teidän yrityksen kohdalla ja miten hyvin se toimii, selviää parhaiten kokeilemalla. Siksi aloitammekin yhteistyön aina kolmen kuukauden kokeilujaksolla. Sen jälkeen sinulla on varmaa tietoa palvelumme toimivuudesta ja tuloksista.

1Helppo ja nopea aloitus

Chat-palvelun käynnistäminen on helppoa ja nopeaa. Asennat vain yksinkertaisen koodin verkkosivustollesi, ja me hoidamme loput! Koulutusprosessimme ansiosta voit olla varma, että ammattimyyjämme myyvät palveluitasi asiantuntevasti ja yrityksesi brändimielikuvaa tukien.
Parhaimmillaan palvelu on käytössäsi viidessä työpäivässä!

2Räätälöinti

Räätälöimme chat-palvelun aina juuri sinun yrityksellesi sopivaksi! Personoimme chatin ulkoasun, aloitusviestit ja yleisilmeen juuri toiveidenne mukaiseksi.  Chat optimoidaan verkkosivuille, verkkomarkkinointiin ja yrityksen näkyvyteen eri kanavissa. Taitavat verkkomyyjämme puhuttelevat asiakastasi juuri haluamallasi tavalla!

3Ketterä pilotointi

Chat-palvelun kokeileminen on riskitöntä ja helppoa! Pilotti on pystyssä 5 työpäivässä. Kolmen kuukauden pilottijakson aikana varmistamme, että chat-palvelu tuottaa odotustenne mukaisesti. Pilottijakson aikana hiomme toimintamalleja, vakiinnutamme tulostavoitteet ja rakennamme yhteiset askelet.

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Osaako chat-myyjä myydä meidän yrityksen tuotteita?

Mistä chat-myyjä tietää kenen kanssa kannattaa keskustella?

Miten chat-myyjä avaa keskustelun?

Aloittaako chat-myyjä keskusteluita aktiivisesti?

Varaa aika 15 minuutin konsultaatioon, minkä aikana selvitämme
onko palvelumme oikea ratkaisu myös sinun yrityksesi myynnin
kasvattamiseen ja asiakaspalvelun tehostamiseen.