Ratkaisut myyntiin

Mahtuisiko tiimiisi yksi tehokas myyntitykki lisää? Oletko valmis nostamaan verkkosivuston konversioprosentin kattoon ja myynnit nousuun? 🚀 Hyvä!

Autamme sinua myymään enemmän.

Tänä päivänä verkkosivusto on myynnin näkökulmasta merkittävä pelipaikka monellakin alalla. Hyödynnätkö sinä sen täyden potentiaalin? Mitä sanoisit, jos voisit vapauttaa omia resurssejasi, saada verkkosivuilla lisää kauppaa, parempia liidejä, korkeamman konversioprosentin ja enemmän euroja? Tarvitaanko tiimiin lisäkäsiä, mutta kaikki omat resurssit ovat jo käytössä? Upsellerin chat- ja chatbot-ratkaisut auttavat sinua kääntämään verkkosivun myynnit nousuun ja ohjaamaan liidit kaupaksi - ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta tinkimättä.

prosessi2

Saisiko olla...

timatti_800

KUUMIA LIIDEJÄ JA KONVERSIOT KATTOON

Heitä hyvästit huonoille liideille. Suunnittelemme chat- ja chatbot -ratkaisut jokaiselle sivustolle yksilöllisesti ja dataan pohjautuen oikeanlaisella optimoinnilla varmistamme, että myyntitiimisi saa pelkästään laadukkaita liidejä ja valmiiksi kartoitettuja tarjouspyyntöjä.

timatti_800

PALJON ENEMMÄN KUIN VAIN MYYNTIÄ

Kun etsit timanttista myyjää ja vertaansa vailla olevaa asiakaskokemusta, meiltä saat ne samassa paketissa. Upsellerin chat-myyjät eivät vain myy, vaan tekevät lisämyyntiä ja johtavat keskustelua aktiivisesti eteenpäin. Meille jokainen keskustelu on myyntitilaisuus.

timatti_800

TUTKITUSTI TULOKSIA - JA SIKSI MAKSAT VAIN NIISTÄ

Ei mikään turha palikka tai softa. Me olemme ennen kaikkea kumppani ja osa sinun myyntitiimiäsi. Lupaamme kääntää verkkosivujesi myynnit nousuun - ja siksi maksat meille vain tuloksista.

Ratkaisumme tehokkaampaan myyntiin 🚀

jukka_rapo_upseller_extrat_DSC02290

AI + LIVE CHAT = TEKOÄLYN JA IHMISEN SAUMATON YHTEISTYÖ

Miten joku ulkopuolinen osaa myydä juuri sinun tuotettasi tai palveluasi? Hyvä kysymys! Me Upsellerillä olemme ennen kaikkea keskustelemisen ammattilaisia. Siksi osaamme paitsi vastata asiakkaasi kysymyksiin, myös kartoittaa lisätarpeita, löytää lisämyynnin paikkoja ja ohjata asiakasta tarpeen mukaan ostopolulla eteenpäin. Tekoälyllä tuetussa live chatissa koulutetut myyjämme ovat valmiina keskustelemaan. Asiakkaasi saa vastauksen aina 10 sekunnissa, ei joudu jonottamaan ja saa tutkitusti* erinomaisen asiakaskokemuksen.

*palveluidemme loppukäyttäjien asiakastyytyväisyys on 90%

RÄÄTÄLÖITY CHATBOT - TEHOKKUUTTA JA TEKNOLOGIAA

Ajattele, jos voisit kääntää verkkosivusi myyntikoneistoksi, liidien kerääjäksi ja timanttiseksi asiakaspalvelijaksi verkkosivuillasi 24/7/365? Markkinoiden tehokkain ja kehittynein räätälöitävissä oleva Upseller Core AI -bottiratkaisu taipuu niin pieneen kuin suureen bisnekseen. Et tarvitse teknologista osaamista tai softan opettelua, sillä me pidämme huolen botin opettamisesta, kehittämisestä ja optimoinnista. Yksinkertainen liidibotti tai täysverinen myyntikone - Suunnitellaan yhdessä täydellinen ratkaisu juuri sinun bisneksellesi - ja sinä voit keskittyä nauttimaan tuloksista.

nettikoko_2048px_jukka_rapo_upseller_DSC02501
vattis_case_tmp

Vattenfall: “Upseller on kasvattanut myyntiä verkkosivuilla 50%!”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

bot5_placeholder

UPSELLER - Kun me luomme kasvua, sinä voit keskittyä keräämään sen hedelmät.