Autamme sinua myymään enemmän

Mahtuisiko tiimiisi digitaalisen myynnin ammattilainen, joka nostaa verkkosivuston konversioprosentin kattoon ja myynnit nousuun?

Verkkosivusto on myynnin näkökulmasta merkittävä pelipaikka. Hyödynnätkö sinä sen täyden potentiaalin? Mitä sanoisit, jos voisit vapauttaa omia resurssejasi, saada verkkosivuilla lisää kauppaa, parempia liidejä, korkeamman konversioprosentin ja enemmän euroja? Tarvitaanko tiimiin lisäkäsiä, mutta kaikki omat resurssit ovat jo käytössä? Upsellerin chat- ja chatbot-ratkaisut auttavat sinua kääntämään verkkosivun myynnit nousuun ja ohjaamaan liidit kaupaksi - ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta tinkimättä.

prosessi2

KUUMIA LIIDEJÄ JA KONVERSIOT KATTOON

Heitä hyvästit huonoille liideille. Suunnittelemme live chat- ja chatbot -ratkaisut jokaiselle sivustolle yksilöllisesti ja dataan pohjautuen oikeanlaisella optimoinnilla varmistamme, että myyntitiimisi saa pelkästään laadukkaita liidejä ja valmiiksi kartoitettuja tarjouspyyntöjä.

PALJON ENEMMÄN KUIN VAIN MYYNTIÄ

Kun etsit timanttista myyjää ja vertaansa vailla olevaa asiakaskokemusta, meiltä saat ne samassa paketissa. Upsellerin chat-myyjät eivät vain myy, vaan tekevät lisämyyntiä ja johtavat keskustelua aktiivisesti eteenpäin. Meille jokainen keskustelu on myyntitilaisuus.

TUTKITUSTI TULOKSIA - JA SIKSI MAKSAT VAIN NIISTÄ

Me Upsellerilla olemme ennen kaikkea kumppani ja osa sinun myyntitiimiäsi. Lupaamme kääntää verkkosivujesi myynnit nousuun - ja siksi maksat meille vain tuloksista. Chat-myynnin tulosperustainen hinnoittelumallimme on ainoa laatuaan.

RATKAISUMME TEHOKKAAMPAAN MYYNTIIN

jukka_rapo_upseller_extrat_DSC02290

LIVE CHAT - ALAN TAITAVIMMAT CHAT-MYYJÄT PALVELUKSESSASI

Miten joku ulkopuolinen osaa myydä juuri sinun tuotettasi tai palveluasi? Hyvä kysymys! Me Upsellerillä olemme ennen kaikkea keskustelemisen ammattilaisia. Siksi osaamme paitsi vastata asiakkaasi kysymyksiin, myös kartoittaa lisätarpeita, löytää lisämyynnin paikkoja ja ohjata asiakasta tarpeen mukaan ostopolulla eteenpäin. Tekoälyllä tuetussa live chatissa koulutetut myyjämme ovat valmiina tekemään tuloksia. Asiakkaasi saa vastauksen aina 10 sekunnissa, ei joudu jonottamaan ja saa tutkitusti* erinomaisen asiakaskokemuksen.

*palveluidemme loppukäyttäjien asiakastyytyväisyys on 90%

CHATBOT - TEHOKAS LIIDIKONEISTO 24/7

Ajattele, jos voisit kääntää verkkosivusi myyntikoneistoksi, liidien kerääjäksi ja timanttiseksi asiakaspalvelijaksi verkkosivuillasi 24/7/365? Markkinoiden tehokkain ja kehittynein räätälöitävissä oleva Upseller Core AI chatbot -ratkaisu taipuu niin pieneen kuin suureen bisnekseen. Et tarvitse teknologista osaamista tai softan opettelua, sillä me pidämme huolen botin opettamisesta, kehittämisestä ja optimoinnista. Yksinkertainen liidibotti tai täysverinen myyntikone - Suunnitellaan yhdessä täydellinen ratkaisu juuri sinun bisneksellesi - ja sinä voit keskittyä nauttimaan tuloksista.

nettikoko_2048px_jukka_rapo_upseller_DSC02501
Medium Screen 72 DPI-Vattenfall_Horns_rev_3_wind_farm_7541

Vattenfall: Online myynti kasvuun ulkoistetulla chat-myyntipalvelulla

“Upsellerin kanssa olemme kuin kasvaneet yhdessä. On ihanaa toimia sellaisen kumppanin kanssa, joka antaa vastaukset ennen kuin itse ollaan edes ehdotettu mitään. Upsellerillä ollaan aina askeleen, kaksi edellä ja se kertoo sitoutumisesta.”

– Erika Ali-Hokka, Vattenfall Oy Business Developer

UPSELLER - Kun me luomme kasvua, sinä voit keskittyä keräämään sen hedelmät.

Ota yhteyttä:
Upseller Finland Oy
Lemuntie 3-5,
00510 Helsinki
+358 40 559 7566