Kun perusratkaisu ei riitä

ME OLEMME UPSELLER

Kasvatamme myyntiä ja tuotamme timanttisia asiakaskokemuksia digitaalisissa keskustelukanavissa.

Live chat ja chatbot -ratkaisut ovat osa menestyvien organisaatioden kanavastrategiaa. Mutta mitä tehdä, kun perusratkaisu ei riitä?

Chat ei ole pelkkä teknologinen ratkaisu tai pakollinen lisäosa verkkosivusi alareunassa. Se ei myöskään ole robotti, jonka ymmärtämättömyyteen asiakkaasi kyllästyy. Me puhumme virtuaalisesta myyjästä, markkinoijasta ja asiakaspalvelijasta; aidosti tärkeästä viestintäkanavasta ja vuorovaikutuksesta asiakkaasi kanssa. Me Upsellerillä olemme tärkeä osa sinun myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutiimiäsi.

Laitamme markkinoiden parhaat tekoälyä hyödyntävät chat-myyjät ja chatbot-ratkaisut myymään ja palvelemaan puolestasi; autamme sinua saamaan parhaat tehot irti digitaalisista keskustelukanavista ja tuomme asiakkaillesi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

prosessi

200 000 000 €

Asiakasyrityksille tehtyä myyntiä

1 200 000

Timanttista asiakaskohtaamista

91%

Loppuasiakastyytyväisyys

ASIANTUNTEVA PALVELUKUMPPANNI

Palvele asiakkaitasi 24/7, paranna verkkosivujen konversiota, tehosta liidien hankintaa ja kasvata myyntiä live chat ja chatbot-ratkaisuilla. Oikea ihminen on live chatissä korvaamaton, kun asiakkaan kysymykset ovat hankalia tai halutaan tehdä myyntiä. Chatbot puolestaan on oiva apu automatisoimaan yleisimpiä yksinkertaisia asiakaspalvelutilanteita ja helpottamaan navigointia verkkosivuilla.

AI Chat -myynti ulkoistettuna palveluna

Oletko kyllästynyt huonolaatuisiin liideihin?

Upsellerin tekoälyllä tuettu live chat -myyntipalvelu lisää myyntiäsi todistetusti. Chat myyjämme ovat alansa parhaita osaajia ja tuottavat takuulla laadukkaita tarjouspyyntöjä.

Olemme käyneet yli miljoona myyntikeskustelua ja tuottaneet asiakkaillemme 200 miljoonan euron edestä lisämyyntiä.

Haluatko sinäkin lisää myyntiä?

Räätälöidyt AI Chatbotit – suoraan verkkosivuillesi

Sakkaako asiakaspalvelusi? Eivätkö verkkosivusi tuota tulosta? Räätälöity AI Chatbot vastaa haasteeseen kuin haasteeseen.

Taitavan tekoälyratkaisun avulla bottimme keskustelevat sujuvasti eri kielillä ja hyödyntävät vastauksissaan rikasta sisältöä. Botti integroituu yrityksesi taustajärjestelmiin ja kertoo asiakkaallesi aina ajantasaiset tiedot esimerkiksi tuotteiden hinnasta ja saatavuudesta.

Palvelumuotoilijamme suunnittelevat, rakentavat ja ylläpitävät yrityksenne chatbot-ratkaisut palveluna, ilman että teidän tarvitsee ostaa omia chatbot-ohjelmistoja tai opetella niiden käyttöä.

Facebook Messenger Chatbot – markkinoijan paras kaveri

Markkinoija, meneekö Facebook-mainontasi hukkaan?

Facebook Messengeriin yhdistyvä chatbot tukee kampanjaasi ja voi jopa moninkertaistaa konversioiden määrän. Chatbotin avulla voit siirtää yleisösi mainoksesta myyntiputkeen yhdellä klikkauksella. Botti mahdollistaa tunnistautumisen, ostamisen ja maksamisen suoraan keskustelussa.

Yhdistä chatbot Facebook-mainontaasi ja laita markkinointieurosi tuottamaan!

VERKKOSIVUJEN KONVERSIO JA MYYNNIT NOUSUUN

Upsellerin chat-myynti ja chatbot-ratkaisujen avulla varmistat, että saat verkkosivuilla lisää kauppaa, laadukkaampia liidejä ja tarjouspyyntöjä sekä enemmän euroja. Kun tiimiin tarvitaan lisäkäsiä, mutta omat resurssit ovat jo käytössä, olemme valmiita auttamaan - ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta tinkimättä. Tuomme yrityksen myynnin prosesseihin ja asiakkaiden ostokäyttäytymiseen parhaiten sopivat ratkaisut yksilöllisesti muokattuina jokaiseen eri käyttötapaukseen.

Screenshot 2022-06-10 at 14.08.51

NOPEALLA JA ENSILUOKKAISELLA ASIAKASPALVELULLA TIMANTTINEN ASIAKASKOKEMUS ASIAKKAALLESI

Tiedämme, että asiakaspalvelussa maltti ei ole aina valttia - mutta nopeus on. Kun tiimimme on niin live chat- kuin bottiratkaisujen avulla keskustelemassa ja palvelemassa sinun asiakastasi, tulokset näkyvät ja kuuluvat. Vapauta omia resurssejasi chatin päivystämiseltä. Me hoidamme sen ja paljon muuta puolestasi. Takaamme 10 sekunnin vastausajan ja alan parhaan loppuasiakastyytyväisyyden.

Screenshot 2022-06-10 at 14.08.51

LISÄÄ TEHOA KAMPANJOIHIN JA MARKKINOINTIIN PERSONOIDULLA KÄVIJÄKOKEMUKSELLA

Personoidut sivustoherätteet, in-page botit ja rikkailla sisällöillä varustetut chatbot-ratkaisumme tarjoavat verkkosivuillasi asiakkaalle vastausten lisäksi ideoita ja inspiraatiota juuri oikeaan aikaan ja ohjaavat häntä eteenpäin ostopolulla. Dataan pohjautuvalla optimoinnilla tarjoilemme verkkosivuvierailijoille juuri oikeanlaista sisältöä oikeissa kohdissa. Ei enää geneeristä viestiä kaikille, joka ei puhuttele ketään, vaan aidosti personoituja asiakaskokemuksia.

Screenshot 2022-06-10 at 14.08.51

MUKANA KASVUSSA

 
vattenfall_black_logo
Martela_Logo
Aimopark_logo 2022-04-13 at 16.24.59
Instru_logo_B&W-2
 
evofitness-logo
cembrit_logo_B&W
ilmarinen-logo
basware-logo
 
asiakastieto-logo
skanska-logo
martela-logo
iki-kiuas-logo-black
 
Logo_Caverion_Building_Performance_B&W
rantalainen-logo
EM-logo-slogan-800px_B&W
ruukki-logo
 
sek-loog
jokerit-logo