Paljon muuta, kuin pelkkä chat.

Analytiikka kertoo miksi asiakkaasi ostavat, optimointi moninkertaistaa tulokset

Testaamme ja analysoimme tekemistämme jatkuvasti. Näin opimme mikä toimii ja mikä ei. Me tiedämme, miksi asiakkaasi ostavat sinulta ja osaamme optimoida chatin tuottamaan paremmin. Lopputuloksena on enemmän liidejä, tyytyväisemmät asiakkaat ja lisää myyntiä.

Kokeile riskittä

1Markkinoiden edistynein raportointi

Upsellerin huippuedistyneen raportointityökalun avulla saat reaaliaikaista tietoa markkinointitoimenpiteidesi toimivuudesta! Näet kaikki liidit, kaupat ja keskustelut yhdestä ja samasta näkymästä, ja voit vertailla tuloksia eri ajanjaksojen välillä. Teemme tarvittaessa myös räätälöityjä asiakaskohtaisia raportointeja.

2Integraatiot

Toimitamme liidit ja kaupat myyjillesi nopeasti ja helposti! Integroimme chat-palvelun halutessasi omaan rajapintaasi tai CRM-järjestelmääsi. Kysy lisää vaihtoehdoista.

3Chat-palvelu sinne, missä asiakkaasi ovat

Moninkertaista tarjouspyyntöjen ja liidien määrä! Upsellerin ammattimyyjät palvelevat myös mainosverkostossasi. Räätälöimme chat-palvelun useammalle domainille ja mainosbannereihin. Näin myyjä on vastassa asiakastasi oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

4Second layer co-operation

Upsellerin chat-palvelu toimii saumattomasti yhteistyössä oman henkilöstösi kanssa! Verkkomyyjämme toimivat hunttereina chatin etulinjassa, ja keräävät laadukkaimmat liidit omien myyjiesi käsiteltäviksi ja clousattavaksi.

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Osaako chat-myyjä myydä meidän yrityksen tuotteita?

Mistä chat-myyjä tietää kenen kanssa kannattaa keskustella?

Miten chat-myyjä avaa keskustelun?

Aloittaako chat-myyjä keskusteluita aktiivisesti?

Kokeile riskittä