AI Service Designer

Upseller Finland Oy tarjoaa asiakkailleen palveluna AI Chatbot -ratkaisuja sekä teknologian että tulosperusteisen myyntipalvelun verkkosivuille. Tarjoamme palveluamme jo nyt kansainvälisille asiakkaille, ja kasvamme vauhdilla sekä Suomessa että ulkomailla.

Olemme kovassa kasvussa oleva kannattava yritys, jonka missiona on tarjota parhaita asiakaskokemuksia digitaalisessa ympäristössä. Chatbotit ja tekoäly tulevat mullistamaan asiakaskokemuksen lähitulevaisuudessa ja me olemme sen muutoksen etulinjassa.

Etsimme nyt riveihimme AI Service Designeria oman palvelumme kehitykseen ja asiakasprojekteihin.

Me emme ole ohjelmistotalo, olemme palvelutalo. Ja ennen muuta loistamme siinä, että pystymme tarjoamaan palveluratkaisun, jossa huomioidaan niin asiakkaamme nykyinen tilanne kuin myös se, kuinka pystymme chatbotin ympärille perustuvan palveluratkaisun kautta nostamaan asiakkaamme arvoa.

Toimenkuvastasi

Työsi koostuu kahdesta merkittävästä osa-alueesta: pidät meidät kehityksen kärjessä ja olet mukana asiakasprojekteissa.

Pystyäksesi näihin sinulla tulisi olla:

  • Kykyä johtaa asiakasprojekteja ja ymmärrystä palvelumuotoilusta. Yksittäisessä projektissa voi olla esim. mukana Upsellerin myyjä, asiakkaan edustaja sekä koodari. Sinun tehtäväsi on pitää langat käsissä.
  • Ymmärrystä, kuinka viedään tekoäly-platformimme kehittämistä eteenpäin eli ymmärrystä kehitysprosesseista.
  • Näkemystä tekoälyteknologian mahdollisuuksista.

Lisäksi työssäsi on hyötyä:

  • Ohjelmointiosaamisesta. Emme hae ohjelmoijaa, mutta siitä on etua, että puhut samaa kieltä ohjelmoijien kanssa.
  • Tietokantaosaamisesta.
  • Taustasta IT-alalla.

Tarjoamme:

  • 2020-luvun työnkuvan itseohjautuvalle, nälkäiselle ja teknologia-orientoituneelle tekijälle.
  • Markkinoiden parhaat tekoälyalustat käyttöösi.
  • Työpaikan alan pioneeriyrityksessä, joka on sekä kokeneiden osaajien vetämä, nuorekas että tulosta tekevä.
  • Merkittävän roolin ja mahdollisuuksia. Tekoälyn ympärille on vauhdilla kehittymässä jotain, jossa vain taivas on rajana.

Rekrytoinnin alkuvaihetta Upsellerin kanssa hoitaa rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista. Täytä hakemuksesi osoitteessa https://rekrytointitalli.tehoste.com/index.php?action=open&id=333 Hakuaika on auki 17.2.2019 asti (huom! jatkettu hakuaika). Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Mikko Kaikkonen ma–pe klo 10-16 numerossa 040 577 3768mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi

Avainsanat: AI, artificial intelligence, tekoäly, UI, UX, chatbot, service design, palvelumuotoilu, inhouse development, API, arkkitehti, solution architect”